понедељак, 14. децембар 2015.

Pržene kobasice



Pržene kobasice posle svinjokolje.
To mi je definitivno kao i mojima pa i svima  Vama koji volite friške kobasice da se
 isprže u tiganju, najukusnije jelo.

Potrebno:
1 par svežih kobasica(najbolje domaće po svinjokolji),1 kašika masti(puna),1/2 dl vode

Izrada:
U tiganj staviti mast,vodu i kobasice ,viljuškom izbosti na nekoliko mesta da ne prskaju 
i da se bolje isprže.Poklopiti  i kad sa jedne strane dobiju tamniju boju prekrenuti na
drugu stranu.Malo poklopac otklopiti da se isparava i smanjiti ringlu da se lepo isprži 
kobasica i tečnost da ukuva,ako treba možete dodati još  malo vode.
Kad je gotovo, isečemo i serviramo sa nekim prilogom.Ovaj puta sam pravila kelj*recept 
objavljen 20.05.2015.*i toje divna kombinacija.




Нема коментара:

Постави коментар