недеља, 23. април 2017.

Ptičija gnezda


Potrebno:
*150g šećera,2 dl vode,125g margarina,150g mlevene plazme,150g mlevenih 
oraha,3 štangle čokolade
*100g kokosa,mala čaša euro krema

Izrada:
Šećer treba da proključa i onda dodati margarin pa sve dobro umešati.U to
umešati mlevene orahe i mleveni plazma keks.Dodati na kraju otopljenu
čokoladu i sve dobro umešati.Ostaviti da se ohladi pa u frižider.Nešto kasnije
za sat- dva izvaditi iz frižidera i praviti kuglice ,a na njima drškom od varjače
napraviti udubljenje koje filujemo euro kremom(malom kašičicom stavljamo
eurokrem) i onda okolo uvaljamo u kokosovo brašno.Stavljamo u papirne
Dekorativan kolač koji se ne peče.
Poreklo recepta:iz mamine sveske






Нема коментара:

Постави коментар